02 July, 2012

Bad MOON day

Hari ni, bgn lambat.. Tgk2 jam, Ya Allah, dh pkl 7.15am dh.. Camna ni, nak p keja ka tak? dh lambat ni? Twin baguih punya dok tidoq lagi.. Ye lah, semlm pkl 11.30pm baru nak tdoq.. Pastu pagi ni, liat la nak bgn.. Saya ni ngan x prepared beg sekolah kembar lagi, tak prepared breakfast diaorg untuk ke kindy, x iron baju keja lagi, tak itu, tak ini.. Arrrghhh!!!!!!


*ehsan google*

So,amik keputusan, p keja la.. alang2 dh lambat kan.. Hahaha.... Bg settle smua keja, baru la kejutkan si kembar tu... Punya la liat nak bgn.. Slalunya cam ni la kalau time nak ke sekolah.. Kalau weekends, tak yah kejut, bgn sendiri plak tu.. bgn pun awai tiap hujung minggu.. Anak oh anak!!!

Maknanya, di awal bulan Julai ni, dh ada tanda merah dh.. Pi keja lambat.. dh p keja lambat, pastu lupa plak nak scan kad keja.. Adoi la... Kalau bgn2 pagi dh ada masalah, drag la sampai satu hari akan ada masalah.. Hehehe... Boleh caya ka teori ni..???

p/s: Set la jam anda setiap hari.. Saya tidak set alarm, anda dh set alarm?? ayat apakah ni???

No comments:

Post a Comment