31 July, 2012

Majlis Perpisahan....

Cerita ni dah basi dh pun.. Carita 2 minggu sudah.. Sebelum kita posa lagi.. Ingat nak buat entry, tapi tu la... Dok pulun yg lain, cerita yg ni dilupakan... Actually, majlis perpisahan ni untuk my boss @ En. Azrifikri bin Nurulazam.. Dulu dia ni,satu batch ngan saya masa kat UiTM Arau.. Saya tak sambung degree, takat diploma ja .. Dia sambung degree kat sana gak.. Dia masuk keja kat tempat saya ni masa saya p cuti bersalin kat kembar.. Balik2 tgk, eh, deni bukan dulu satu batch ngan aku ka? Masa tu tak tau lagi dia pangkat apa.. Tgk, my ex bos, Pn Norliyana nak ikut husband dia p belajar kat UK, so kawan ni la gantikan si Pn Norliyana.. La, deni 41 rupanya...

Alih2 dia jadi bos saya.. tapi,walaupun dia bos,aku org bawah dia, cakap still aku hg lagi(cakap pun pasai hal keha ja) Ada aku kesah?? Hg ingat hg 41 aku tak leh cakap hg aku ngan hg?? Korang faham dak? Bahasa Penang ni,besa la kasaq skit.. Hahaha... Dia keja selama 3thn lebih kat tempat keja aku.. N dia dh dapat keja baru kat PMC starting this 1st August..

Ok la, layan ja la pics ni.. Saya saja ja letak pic ni time bulan posa sebab nak bagi hampa2 semua terliuq.. Hehehe...


Memang sedap sgt2 makanan kat sini.. Dan memang berbaloi la kami pi makan. Ayaq order carrot susun tembikai serta asam boi tapi dia bagi sirap.. Der!!!! Kat mana kami p makan???? Kat mana lagi, kalau bukan kat Bangkok Tomyam!!! Jauh tau kami p.. Nasib baik ada pasport dah... Okay,tipu.. Bangkok Tomyam ni terletak kat area Bayan Lepas, Penang.. Nnt hampa semua mai la makan kat sini.. Service pun cepat.. Blog aku ni dah mcm blog jalan-jalan cari makan la plak.. Dok soh org p makan kat situ, p makan kat sini..
Hehehe....

Ni la Bangkok Tomyam tu.. Kalau nak p buat family gathering pun ok kat sini.. Time kami p ni, lunch hour.. So mmg ramai org yg kerja kat kilang2 area Bayan Lepas mai makan kat sini.. Tapi, tak yah risau kalau lambat ka apa ka, servis mmg terbaeeekkkkkkk......

Tgk la gambar-gambar yang lain. tak larat nak taip dh la.. Nak titon sat.. Ngantuk sgt ni sbb makan ubat sahur tadi...

Glamer penyelia aii... Pn Siti Aisah@Kak Sha.. The very best supervisor... Tgh bagi ucapan.

Bagi hadiah dulu.. Collection dari unit kami...

Boss yang dirai sedang bagi sepatah dua kata.. tapi beribu patah dia dok ucap...

Setelah kekenyangan... Tinggal tulang temulang ja.....

Amik gambar beramai2... 

Ok, habih dah cerita... Nak titon.....


2 comments:

  1. huwaaaaaa..nampak sgt sedappppp! terliur tgk >.<

    ReplyDelete
  2. hahaha... mmg sgt sedap.. kalau ida/iena mai penang, mesti p restoran ni...

    ReplyDelete