09 July, 2012

Stop talking...

Assalamualaikum...

Dh seminggu dok sakit tekak, nak telan pun perit.. Tambah2, lani saya dah jarang minum air masak.. Rasa malas nak teguk air.. Boleh gitu? Kadang2, lepas makan pun x minum air.. Punya malas.. Apa punya org ni?? Tapi, perut tak turun2 lagi.. Still cam ada baby lagi sorg.. Ahakkk!!!!

Pagi2 bgn, sakit tekak yg amat sgt.. Barula rasa rajin nak minum air masak. Dh terngantuk baru terngadah... Padan muka.. Mmg skt sgt2.. Yg ni, Allah baru tarik satu kenikmatan, kalau la DIA tarik semua kenikmatan, mcm mn la gamaknya?? Suara pun dh hlang.. Kembar heran, awat suara ibu depa mcm ni.. Last2, depa pun dok buat xdak suara. Sat2 dok berdehem.. Hehe... So comels...

Hari ni, kena jugak  bercakap sbb dh mai keja.. Cakap guna bahasa isyarat ja, kalau kawan tak faham, terpaksa cakap jugak.. Dh cakap,sakit tekak sgt, dh sakit tekak, nak batuk sgt2. Adoi la.. Seksa kalau mcm ni.. Satg balik umah, nak bukak kelas syarahan kat anak2 plak.. Pastu, akan ada forum debat ngan En. Suami.. Ehhmm.... Mcm mana nak cakap kalau sapa pun xdengar n x faham??

p/s: Satg balik nak rendam asam jawa, pastu nak buat homemade air asam..

No comments:

Post a Comment