31 July, 2012

Terkejut sampai demam.....

Mula2 nak gelak dulu... Hahahahahahaha..... Merapu pagi2 ni.. Ini bukan cerita misteri nusantara atau expose mistik atau apa2 saja... Ini kisah yg berlaku semalam. Sbb tu la mak kembar ni tak post apa2 entry, sebab demam mengejut sampai dapat MC semlm.. Hahahaha.... Gelak lagi skali... Ok,enough!!!!!

Sebenarnya,mak kembar ni malu la nak cerita.. Ada la sepasang kembar ni rupanya minat jugak baca mak kembar punya blog yg ntah apa2 ni.. Hehehe... Sayang kembar dorang tu... Kembar dorang ni mmg femes amos punya la.. Dah la cantik, bergaya, bijak lak tu.. Bukan nak membodek, tapi mmg kenyataan... Hehehe... Tak pecaya, korang semua leh tgk apa yg mak kembar print screen ni... Ida/Iena Mansor siap rindu nak baca blog mak kembar tau...




 Semua nampak tak ada blog twins mom kat situ... Ha, nampak tak blog aii ni femes.. Tu yg terkejut sampai demam semalam... Mmg tipu.. Hahaha... Tapi, semalam mmg mak kembar demam mengejut.. Suhu badan 38.7, tak la tinggi mana.. Tapi,sakit badan2 semua.. Badan sejuk mengalahkan dok ada kat Paris.. Wah, tak nak kalah, nak jugak boh ada kat obersea... Over kau... Hari,alhamdulillah.. Dh ok.. Masa sahur pg td, dh makan ubat siap2.. Hopefully, no more pains on me today...

Ok la, nnt kita update lagi na.. bye....

p/s: Innalillah... Bapa saudara saya, Mamu Bidin telah kembali kepadaNya. Semoga roh allahyarham ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman. Amin..
DaripadaNya kita datang, dan kepadaNya jua kita kembali..

No comments:

Post a Comment