16 August, 2012

Salam Aidilfitri

Lagi berapa hari lagi nak menjelang raya.. Mmg dok sibuk dh lani.. Rasa cam x sempat nak buat apa pun. Rumah pun berkemas mana yg patut dulu.. Nasib la langsir semua dh tukar awai.. Tak la penat sgt.. Cuma nak kemas, nak buang habuk, nak mop umah.. Tu pun nak kena pandai curi masa sbb bila baut kerja semua time kembar dok ada, mmg tak jadi keja la jawabnya.. Kena bagi depa tidoq dulu, lps tu baru la boleh mengemas.. Ehmm... Penat tapi nak buat mcm mana, tahun ni raya kat umah sendiri... Tu rasa seronok lebih skit, penat pun tak pa la, janji rumah ku cantik... Hahaha....

Ok la dikesempatan ini, saya dan keluarga ingin mengucapkan Salam Aidilfitri kepada semua my blog readers,ada ka readers? Hehehe... Kepada semua ahli keluarga,kawan2 dan yg mengenal diri ini samada jauh atau dekat.. Hati2 kepada yg balik kampung.. Aii tak balik kampung, sbb rumah my parents n my PIL dekat saja.. Jalan kaki pun sampai.. Hehe...


p/s: Tahun ni tak cuti raya sbb cuti aii tinggal ciput ja...

2 comments:

  1. Selamat ari raya...Twin jgn nakal2..tlg mama wat kje k..:)

    ReplyDelete
  2. Tq UmmiAbi... Mama ni dok tolong depa buat keja.. hehe...

    ReplyDelete