24 October, 2012

B & A

Punya la malas nak type b4 n after, tajuk entry pun aku letak camtu ja... Ok korang semua, aku dah pakai Mederma ni selama 22 hari. Ada la jugak aku ter'skip' pakai sbb aku tido awal. Aku macam tu la,bila bagi anak tidoq ja, aku pun bantai tidoq ngan depa skali... Terkejut jaga rasa cam dah lama gilos tidoq, padahal tgk jam baru pukul 1.. Camtu la aku lani. Bukan ja lani, sejak2 ada anak la aku rasa... Letih wei!!!! Kadang2 tu aku lari masuk bilik sbb bapak kembar plak nak tidoq kan depa, last2 dua2 nnt nangis cari aku. Kok mana pun, dua2 nak aku... Tu yg aku bantai tdoq tu.. 

Aku nak tunjuk perubahan pada muka aku sejak aku pakai Mederma ni...

Sebelum pakai Mederma, ada tompokan yg kaler coklat, lepas pakai Mederma selama 22 Hari, kesan tompokan semakin pudar...

Ada perubahan tak???? Muka aku mmg ada parut yg gila2 punya,tapi kat pipi ja. Kat tpt lain cantik ja aku tgk... Aku tgk la... haha.. Orang lain tgk, tak cantik mana pun... Ni pun sbb aku salah pakai produk masa aku dok U dulu.. Aku pakai Clean n Clear masa time blajaq dulu.. Masa aku sekolah, muka aku satu parut pun takdak... Dan aku tak pernah ada pencuci muka tau.. Aku amik sabun LUX tu buat cuci muka aku.. Hahaha... Lawak sgt... Orang sabun badan,aku sabun muka.. Pastu, terjerit2 sbb pedih,sabun masuk mata... Lepas aku pakai clean n clear la muka aku jadi teruk.. Biasa la nak ikut kawan. Kawan pakai apa, aku pun nak pakai.. Last2, muka kawan aku elok, muka aku plak yg bergerutu... Hahahaha....

Start pada tu satu satu jerawat tumbuh kat muka aku.. Lepas tu dia tinggal parut plak.. Adoi la, terus tak rasa muka cam Miss World dah, dah rasa cam muka Miss Moon dah.. Boleh plak, time tu mak pak aku bising kat aku sbb muka aku naik jerawat dan ada parut punya la banyak.. Mau tak marah, masa aku sekolah, depa tgk anak depa comel ja.. Tiba2, masuk U, naik jerawat cam  hapa. Aku salahkan faktor persekitaran sbb aku originality from Penang, kulit aku smua dah biasa ngan Penang,tup tup kena p Perlis plak... Hehe.. Tu yang kulit aku tak leh terima... Haha... Manusia mmg tak mau mengaku kesalahan sendiri....

Untuk hilangkan terus parut aku ni, aku kena pakai lagi untuk 2/3 bulan secara berterusan. Baru la nampak cam Miss World balik. Hehehe...

Sebelum kena kutuk ngan korang semua, baik aku blah dulu.. Choww!!!!

No comments:

Post a Comment