08 February, 2013

Switch on to holiday mood....

Assalamualaikum... salam semua.. lama gila aku tak hapdet belog... Huhu.. Bukan apa, sibuk memanjang.. Kalau aku tak hapdet berbulan2 pun, bukannya ada org kisah pon... Kannn??? hehe....

Sepanjang cuti raya cina nnt aku n family tak dak kat Malaysia.. We wil going to somewhere which semua org dh pegi,dan aku baru nak p jejak kaki kat sana... Nnt balik dari vacation nnt, aku story mory na...Lagipun,ni la pestime aku nak nek kapal terbang ngan si kembaq.. nasib baik aku ada geng yg tak penah naik kpl trbg... sapa lagi kalau bukan chenta hati mati ku, si kembar yang gojes.. Hehehe...

Korang semua doakan la semoga aku selamat pergi dan balik... 


*google*

Aku akan berlepas on sunday at 2145.... And will be back on thursday evening... kali ni p bercuti lama skit sbb melintasi ruang udara.. hehe....

ok,bye...